Studio Popocreatives

Коледни декори 2021-2022г.

Коледа 2021

Детски, семейни и фотосесии на домашни любимци в студиото на Popo Creatives.

Календари

Всеки пакет включва и един безплатен календар със снимка по Ваш избор. Всеки допълнителен струва 9лв.

COVID мерки

За взаимната ни безопасност сме въвели COVID19 мерки и правилa

Условия на ползване

Снимките са само за лична употреба и не могат да се използват за комерсиални цели

Цени сезон 2021-2022

ПАКЕТИ за делнични дни:

10 кадъра

100

20 кадъра

150

30 кадъра

200

Цени сезон 2021-2022

ПАКЕТИ за фотосесии:

12 кадъра

120

20 кадъра

150

30 кадъра

200

Всеки записал час за своята фотосесия до края на месец НОЕМВРИ, получава 15% отспъпка!
Нашите стари клиенти използват 25% от цените на ВСИЧКИ фотосесии!
условия

Записване за фотосесия

Може да го направите на е-мейл или на телефон: 0877369011. Фотографът ще звънне няколко дни по-рано за потвърждение.

График

Готовите снимки ще получите до 10 работни дни след избора на кадри. Всички снимки заснети до 10 декември ще получите преди Коледните празници. Това НЕ важи за експресна поръчка.

read more

Срок на получане

До 3 дена след фотосесията ще получите линк, на който да прегледате снимките с ниска резолюция и поставен воден знак, за да изберете кои снимки да бъдат обработени спрямо пакетът, който сте си избрали. След като посочите подбраните снимки, ще ги получите обработени в срок до 10 работни дни.

read more

Перфектно облекло?

За снимките си носете резервни обувки, пантофи или коледни чорапи. Препоръчително е да дойдете облечени с дрехите, с които ще се снимате. Възможна е смяна до 1-2 тоалета.

read more

Непредвидени ситуации

Ако закъснеете за фотосесията, ще бъде отнето от времето за Вашите снимки. Само в случай, че няма записан час на слота директно след вас, ще може да продължим до по-късно с фотосесията.

Read More

Как да изтеглите?

Снимките ги получавате на е-мейл с линк за сваляне, който изтича 7 дни след изпращането.

Read More

Часове за фотосесиите:

ВСЕКИ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА, включително уикендите до средата на месец Януари: Може да изберете някой от следните часовиж слотове
 • 08.00
 • до
 • 09.00
 • 10.00
 • до
 • 11.00
 • 12.00
 • до
 • 13.00
 • 14.00
 • до
 • 15.00
 • 16.00
 • до
 • 17.00
 • 18.00
 • до
 • 19.00
 • 20.00
 • до
 • 21.00
за вашата безопасност

COVID мерки

За взаимната ни безопасност сме въвели някои мерки и правила за това как да се проведат снимките този сезон

График

Ще бъдат оставени слотове от 60 мин. между отделните сесии, за да се дезинфекцират декорите и проветри помещението.

read more

Мерки за сигурност

Фотографът ще носи маска, предпазен шлем и ръкавици през цялото време, а семействата ще свалят своите маски само по време на снимките. Ще помоля и родителите, докато изчакват своите дечица да се снимат, да седят с маски.

read more

Посещаемост

Желателно е на фотосесията да идват само роднините, които ще се снимат.

read more

Безопасност

Умоляваме Ви, ако някой от семейството ви има симптоми на настинка и грип или е контактен на заразен, да звъннете предварително и да преместим часът ви за друг ден, когато ще сте здрави и отново усмиханти за снимки.

Read More

Чистота

Осигурени са дезинфектанти на различни места в студиото.

Read More

FAQ's

Често задавани въпроси

Записването става на лично съобщение във фейсбук, на е-мейл или на телефон: 0877369011.
Обработката включва само корекция на ексопанция, наситеност на цветове и кроп. Изключение прави декорът със снежния глобус, в който на фотошоп се изработва по шаблон преспапието, както е в рекламните снимки. Услугата не включва ретуш на лица.
Да, не само е разрешено, а даже силно препоръчително. Фотографката си няма домашни любимци, а много ги обича, така че те са винаги добре дошли в студиото. Все пак и те са членове на семейството.
Препоръчително е да се снимат до 4 човека и домашните любимци. Ако бихте искали да заснемете по-голяма част от семейството си - баби, дядовци и т.н, може да се свържете с нас по телефона да се посъветвате как да процедираме. Ако искате общи снимки на две приятелски семейства, може да се запазят два последователни часа, в които да направим няколко общи снимки посредата.
До 3 дни след фотосесията ще получите линк, на който ще намерите всички снимки с намалена резолюция и поставен воден знак върху тях. Тяхната роля е да селектирате броят снимки, които искате да обработим спрямо платеният пакет. Ако сте си харесали няколко снимки повече от избраният пакет, може да ги доплатите както на място в студиото, така и по бянков път. На е-мейл ни връщате кодовете (имената) на избраните снимки.
Готовите снимки ги получавате до 10 дни след направената от Вас селекция.
Да, експресната поръчка става до 2 работни дни и се доплаща с 50лв.
Да, в ценовия пакет имате включвен и един календар със снимка по избор от Вас. Ако искате да поръчате допълнително календари, всеки следващ се доплаща по 9лв. Календарът представлява стандартен работен формат с място за снимка A4. Получаването на календари става на място в студиото.
След като дойдете в студиото е желателно да се преобуете в чусти обувки или да останете по чорапи, за да можем да запазим декорите чисти и за следващите семейства. Започваме да ви снимаме във всеки един декор в различни групи от хора - индивидуални снимки, по двама и трима, за да имате богат избор от снимките след това.
Може да закупите подаръчен ваучер и да подарите на любим човек. Правим фотосесии до средата на Януари, така че ще имате възможността да го поднесете и като коледен подарък за Ваш близък. Поръчката на ваучер става по е-мейл или на място в студиото.
За взаимната ни безопасност сме въвели някои мерки и правила за това как да се проведат снимките този сезон: Ще бъдат оставени слотове от 60 мин. между отделните сесии, за да се дезинфекцират декорите и проветри помещението. Фотографът ще носи предпазна маска през цялото време, а семействата ще свалят своите маски само по време на снимките. Ще помоля и родителите, докато изчакват своите дечица да се снимат, да седят с маски. Желателно е на фотосесията да идват само роднините, които ще се снимат. Умоляваме Ви, ако някой от семейството Ви има симптоми на настинка и грип или е контактен на заразен, да звъннете предварително и да преместим часът Ви за друг ден, когато ще сте здрави и отново усмиханти за снимки. Фотографът запазва правото си да отмени фотоесията за друг удобен за Вас ден при наличието на видими симптоми. Ще се постарая задължително да намерим свободен час за Вас, така че да направим снимките преди Коледа. Осигурени са дезинфектанти на различни места в студиото. За да избегнем конфликт и разочарование, Ви молим да бъдете отговорни към пандемията. Ако се наложи фотографът да Ви помоли любезно да отменим фотосесията, проявете разбиране и нека насрочим час, когато ще сте отново здрави. Фотографът ще бъде любезен, но и много стриктен на тази тема, тъй като носи отговорност както към Вас и Вашите дечица, така и към другите семейства, които предстоят да се снимат.
Ако бъдете възпрепятствани, няма проблем да отмените фотосесията. Единствено Ви молим да ни звънете възможно най-бързо, за да можем да предложим часът на друго семейство. Поради епидемичната ситуация не искаме да се заплаща капаро, за да може и при поява на симптоми непосредствено преди фотосесията да можете спокойно да отмените часа или да го преместите за друг ден.

Искате да запечатате Коледа 2021-2022 ?

Тази година продължаваме с детските, семейни и фотосесии на домашни любимци на 3 различни декора в нашето фото и видео студио на Popo Creatives.

Обаждане