ВАШАТА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ РАЗКАЗАНА ПО ВАШИЯТ НАЧИН

Сватбеното видео е инвестиция, на която Вие, Вашите деца и внуци ще се наслаждават цял живот. Ние сме тук, за да заснемем всеки ценен миг от приказния Ви ден и да го разкажем по уникален за Вашата връзка начин. Монтажът на сватбеното видео е един от най-важните елементи, в които ние като разказвачи, споделяме любовта между двама Ви. Докато Вие се потапяте във Вашата приказка, ние я разказваме!

FAQ

Често задавани въпроси

Колко време отнема да се обработи сватбеният ни клип?

Монтажът на сватбеното видео се обработва в период от 30 до 60 работни дни след сватбата.

Защо препоръчвате да се доплати за втори видео оператор?

Имайки поне две гледни точки по време на сватбата, ще Ви даде една много по-богата и завършена картина от Вашата сватба. Например, по време на церемонията едната камера снима младоженците, другата улавя емоцията на гостите и най-вече родителите на младоженците. Наемайки само един оператор се лишавате от заснемането на безценни мигове в специалния Ви ден.

Какво бихте препоръчали, ако ние не се чувстваме естествено и комфортно пред камера?

Повечето влюбени нямат завиден опит пред камера и това е напълно нормално при всяка една сватба. Повечето кадри са нережисирани и биват заснемани незабележимо от Вас самите точно с целта да се улавя неподправена емоция. За видео сесията, в която снимаме по-режисирани кадри, част от работата на оператора е да предразположи и напътства младоженците по време на снимките.

Какво става, ако сватбата надскочи предвиденото време?

Едно от нашите правила е Вие изобщо да не мислите за това. Ние от снимачния екип сме тук, за да бъдем във Ваша услуга, докато Вие се наслаждавате на специалния си ден, вместо да следите часовника и да помните до колко часа сте се разбрали на различните екипи – снимачен, кетъринг, диджей и така нататък. Предварително докато коментираме офертата и бюджета, ще предвидим какви очаквания има за продължителността на сватбения ден и след това няма нужда да се притеснявате за допълнителни разходи към нашия екип.

Има ли дрескод за снимачния екип?

Абсолютно! Ние идваме облечени в елегантни дрехи, за да подхождаме на Вас и да се сливаме с гостите Ви. Според нас е обидно за самите младоженци да дойде професионалист облечен с тениска примерно на Iron Maiden, вместо в подходящият за повода дрескод.

Каква допълнителна техника е включена в услугата?

Допълнително освен самите камери са включени стабилизиращи системи, допълнително обективи с различно фокусно разстояние, осветления, микрофони – техника нужна за качествено видео и аудио заснемане. В допълнение може да се доплати за дрон, камера под вода и т.н.

Каква е разликата между кратко и дълго сватбено видео?

Краткото видео обикновено е с дължина около 3-7 мин, което включва всички най-интересните кадри от сватбата, разказани по режисьорски и художествен начин. Обикновено е на фона на музика и включва само части от даден аудио запис (реч на кума, четене на любовно писмо, т.н) или е изцяло без аудио заснето от сватбата.

Дългото видео е с дължина 60 -120 мин и включва репортажно заснемане на всички детайли от сватбата. Там режисура по монтажа няма, а е документално заснемане на целият сватбен ден.
Може да заплатите само за един или комбинация от двата монтажа.

Сурови кадри от сватбата не се изпращат!

Защо трябва да наемаме видео оператор, когато вече имаме фотограф?

Фотографът и видеографът са незаменими един от друг. Ролята на двата вида снимачен материал, който получавате, е фундаментално различна. Видеото предоставя набор от инструменти, с които да разкаже емоцията от сватбата и позволи да я изживеете отново след 10, 20 и 50 години. Има доста елементи от сватбата, които с годините се забравят, но емоцията от сватбата на Вас и Вашите близки са нещо, което успявате да съхраните през десетилетията чрез сватбеното си видео.

В кой град сте базирани? Предлагате ли сесии из страната?

Базирани сме в София, но предлагаме услугите си из цялата страна. Освен сватба в различен град, предлагаме и специални видео и фото сесии на различни локации из страната. Може да се организира и фото/видео турне на повече от една ключова за Вашата връзка локация.

Как можем да Ви резервираме за нашата сватба?

Свързвате се с нас през контактите на сайта. Организираме разговор и/или неангажираща среща, която може да бъде и онлайн, в която се запознавате със снимачния екип, дискутираме какви идеи и планове имате за сватбата. След като финално вземете решение, се капарира услугата с авансово заплащане, за да запазите Вашата дата.

Вашата любовна история

Заснемане на младоженеца

Заснемане на пръстените

Цяло сватбено видео

Научете повече на