Santa Image - Christmas Page
Дядо Коледа пристига след

Коледни декори 2022г.

Тази Коледа в студио Popo Creatives ще е по-специална ☃️ . С началото на тази Коледа стартираме наша авторска приказка, разказана чрез фото декори 📚.

Вашите дечица поемат по пътя на играчката, изкована от злато и мелодия, за да спасят Скрежландия ❄️. Всеки един от коледните ни декори е изработен по сценария на приказката и вълшебствата в нея. Фотосесията е съпроводена от аудио изживяване, която разказва приказката, докато вашите дечица си играят в декорите, а нашият екип запечатва тези мигове 📷.


Магическата гора

Декорът е изработен по сценария и вълшебствата на приказката за “Скрежландия и играчката изкована от злато и мелодия”. Той е изработен като детска площадка, за да могат дечицата да се забавляват в него докато ние ги снимаме, а аудио приказката им разказва историята.


Златният тунел


Това е тунелът на играчката, изкована от злато и медолия. През него децата трябва да минат, за да стигнат до Скрежландия. Минавайки през него, те откриват различните предмети, изковани от злато и мелодия.

Този декор е част от приказката, но може да бъде използван и като новогодишен. Размерът на тунела предразполага за индивидулани снимки или на родител с детенце. Разполага със светещи столове в два размера за дечица и техните родители.


Скрежландия

Кралството, което без Коледната магия замръзва под скреж и вашите дечица поемат по пътя към вълшебната гора, за да го размразят. 🌬

Този декор е най-големият и позволява на цели семейства да се снимат. Тук завършва и малкото приключение на дечицата и техните семейства след като успешно размразят Скрежландия. 

Често задавани въпроси

Как става записването за фотосесия?

Записването става на лично съобщение във фейсбук, на е-мейл или на телефон: 0877369011.

Изготвяте ли календари?

Да, в ценовия пакет имате включвен и един календар със снимка по избор от Вас. Ако искате да поръчате допълнително календари, всеки следващ се доплаща по 11лв. Календарът представлява стандартен работен формат с място за снимка A4. Получаването на календари става на място в студиото.

Подаръчни ваучери

Може да закупите подаръчен ваучер и да подарите на любим човек. Правим фотосесии до средата на Януари, така че ще имате възможността да го поднесете и като коледен подарък за Ваш близък. Поръчката на ваучер става по е-мейл или на място в студиото.

До колко човека могат да се снимат в една фотосесия?

Препоръчително е да се снимат до 4 човека и домашните любимци. Ако бихте искали да заснемете по-голяма част от семейството си – баби, дядовци и т.н, може да се свържете с нас по телефона да се посъветвате как да процедираме. Ако искате общи снимки на две приятелски семейства, може да се запазят два последователни часа, в които да направим няколко общи снимки посредата. Максималният брой членове на семейство е съобразено с размера на декорите, както и този на студиото.

Как протича фотосесията?

След като дойдете в студиото е желателно да се преобуете в чусти обувки или да останете по чорапи, за да можем да запазим декорите чисти и за следващите семейства. Започваме да ви снимаме във всеки един декор в различни групи от хора – индивидуални снимки, по двама и трима, за да имате богат избор от снимките след това. Фотосесията продължава 45-60 мин.

Как става селекцията на снимки?

До 3 дни след фотосесията ще получите линк, на който ще намерите всички снимки с намалена резолюция и поставен воден знак върху тях. Тяхната роля е да селектирате броят снимки, които искате да обработим спрямо платеният пакет. Ако сте си харесали няколко снимки повече от избраният пакет, може да ги доплатите както на място в студиото, така и по бянков път. На е-мейл ни връщате кодовете (имената) на избраните снимки.

Кога ще получа готовите снимки?

Готовите снимки получавате до 10 дни след направената от Вас селекция.

Възможна ли е експресна поръчка?

Да, експресната поръчка става до 2 работни дни и се доплаща с 50лв.

Какво включва обработката на снимките?

Обработката включва само корекция на ексопанция, наситеност на цветове и кроп (отрязване). Услугата не включва ретуш на лица.

Отмяна на час?

Ако бъдете възпрепятствани, няма проблем да отмените фотосесията. Единствено Ви молим да ни звънете възможно най-бързо, за да можем да предложим часа на друго семейство. Поради епидемичната ситуация не искаме да се заплаща капаро, за да може и при поява на симптоми непосредствено преди фотосесията да можете спокойно да отмените часа или да го преместите за друг ден.

Всички фотосесии, направени през ноември месец, получават 10% отстъпка.

Всички наши стари клиенти използват 20% намаление на ВСИЧКИ коледни пакети.

12 снимки


130 лв.

10.80лв./кадър

Безплатен календар

5 снимки на хартия

Подаръчна опаковка

20 снимки


160 лв.

8 лв./кадър

Безплатен календар

5 снимки на хартия

Подаръчна опаковка

Всички снимки


250 лв.

~ 2.50 лв./кадър

Безплатен календар

5 снимки на хартия

Подаръчна опаковка